Kohouti bodovali i na ledě mistrovského Litvínova. Vezou ale jen bod

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 18.10.2015

Až do samostatných nájezdů se dostal nedělní souboj týmů HC Verva Litvínov a HC Olomouc. Domácí sice v utkání dvakrát vedli, Mora však dokázala pokaždé srovnat. Nakonec však neuspěl ani jeden z olomouckých borců v samostatných nájezdech, takže dva body zůstaly na severu Čech. 

První třetina vyzněla herně spíše pro domácí, ačkoliv už ve druhé minutě měl v podobě sólového úniku velkou šanci olomoucký Eberle. Siréna ale zastavila hru za stavu 0:0. Ve druhé třetině zabrali kohouti a rázem jich bylo plné hřiště, Paradoxně však první gól padl v této fázi hry právě do sítě Olomouce, kdy se špatně hlídaný Hübl krásně trefil do růžku Konrádovy branky. Olomouc obdržená branka nabudila a dál tlačila, načež se půl minuty před přestávkou konečně dočkala. Pasivně hrající domácí nechali od modré střílet Pavla Skrbka a Michal Vodný jeho ránu tečoval do protipohybu brankáře Januse. 1:1, srovnáno, a tak skončila i druhá třetina. Na začátku třetí třetiny pokračovala Mora v agresivní dynamické hře a měla i šance, jenže pak šla ve 44. minutě do oslabení a ve 45. minutě přesilovku domácích využil Peter Jánský, který tečoval střelu Františka Lukeše. Olomoučtí dál bojovali a nehodlali se s porážkou smířit. V 55. minutě už bylo díky nechytatelné ráně Dávida Buce skoro až od levého mantinelu vyrovnáno.

Nerozhodný stav 2:2 zůstal na tabuli i po třetí siréně. Gól nepadl ani v následující pětiminutové hře čtyři na čtyři. V samostaných nájezdech bohužel neproměnil ani jeden z olomouckých střelců, za Litvínov se trefil a druhý bod tak domácím zajistil Lukeš. 

Góly a asistence: 28. Hübl (Jánský, Chaloupka), 45. Jánský (Hübl), rozh. náj. Lukeš – 40. Vodný (Vyrůbalík, Skrbek), 55. Buc (Vyrůbalík)

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)