Sigmu na jaře posílí Aidin Mahmutovič. Jeho góly mají pomoct k záchraně

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 13.1.2016

Aidin Mahmutovič, bosenský útočník, který má v české lize na kontě 67 branek, pomůže na jaře v těžkých bojích olomoucké Sigmě. Tým trenéra Václava Jílka posílí osvědčený útočník, který přichází na hostování z Plzně. Tam přestoupil v závěru roku 2014 z Teplic.  

Podle informací, které klub Sigma Olomouc dnes zveřejnil, předcházelo dohodě o hostování bosenského kanonýra na Hanou dvoutýdenní jednání. Mahmutovič nemá v Plzni tak jisté místo jako míval v Teplicích, proto je jeho příchod do Olomouce momentálně všestranně výhodným řešením. „Mým cílem zůstává prosadit se ve Viktorii a pomoci ji k dalším úspěchům. Nicméně v tuto chvíli potřebuji především hrát a jsem šťastný, že Olomouc má o moje služby opravdu velký zájem. Věřím, že budu Sigmě prospěšný a přispěji k co možná nejrychlejší ligové záchraně. Stejně tak budu držet palce Plzni v boji o titul,“ uvedl pro plzeňský klubový web sám Mahmutovič.

Do Olomouce dorazí v nejbližších dnech, příští týden se zapojí do přípravy týmu. Sigmu na podzim trápilo především neproměňování šancí, kterých si tým dokázal vytvořit obvykle poměrně dost. Snad s touto bolestí nová posila výrazně pomůže. 

Foto: sigmafotbal.cz

Autor: 
(rb)