Ski areály: testy nových lyží, bobová dráha pro jedničkáře zdarma a další lahůdky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 29.1.2016

Teplo je jako v březnu, sem tam déšť, ovšem v Hlubočkách a na Hrubé Vodě se lyžovat bude! Celý víkend budou vleky v provozu, a k tomu jsou připravená i různá překvapení. V Hlubočkách třeba testování nových lyží, v Hrubé Vodě zdarma bobová dráha pro děti. A k tomu i wellnes... 

"V době oblevy a po deštích je sjezdovka stále v dobrém stavu a sněhu je pořád dost. Věříme, že si nadcházející víkend a zítřejší pololetní prázdniny všichni, kdo navštíví lyžařský areál v Hlubočkách užijí i přes vyšší teploty vzduchu," ujišťují na facebooku správci Ski areálu Hlubočky zájemce o lyžování. Pro ilustraci, jak to na svahu v Hlubočkách vypadalo v pátek, přidali i aktuální fotku z webkamery.

Zajímavou lahůdkou pro lyžaře může být nedělní testování nových modelů lyží. "Spolu s Helia sportem a s naší partnerskou půjčovnou Ski rent Hlubočky jsme dohodli akci Testování lyží značky NORDICA.
Testování proběhne v neděli 31. ledna na sjezdovce v Hlubočkách. Přijeďte si k nám vyzkoušet, jak se vám bude lyžovat na lyžích této značky,"
lákají správci areálu.

Lanovka a vleky jsou a budou v provozu i na Hrubé Vodě. Ve zdejším Parku sportu nabízejí po celý víkend i odměnu dětem, které dostaly vysvědčení s vyznamenáním. "Pro tyto školáky je celý víkend jízda na naší bobové dráze zdarma," slibují v Hrubé Vodě. Jen malý kousek vedle tohoto ski areálu je zájemcům o pořádný odpočinek k dispozici také wellnes centrum v hotelu Hluboký dvůr. Mimochodem, na wellnes do Hrubé Vody lákají opravdu půvabnými snímky, o které jsme naše čtenáře nemohli ochudit... :-)  V obou střediscích je samozřejmě v plném proudu i kuchyně se spoustou dobrot či třeba jen čajem pro zahřátí, podle libosti jednotlivých návštěvníků. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)