Sigma porazila makedonské šampiony, opět skóroval útočník Tomáš Malec

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 2.2.2016

Dnes v podvečer si Sigma Olomouc odnesla z tréninkového areálu v turecké Antalyi skalp několikanásobného makedonského šampiona, týmu FK Rabotnički Skopje. Olomoučané zvítězili 1:0, a i když se podle slov trenéra Václava Jílka rozhodně nejednalo o ideální výkon, výhra Hanákům snad přinejmenším vylepší sebevědomí, rozhodně alespoň Tomáši Malcovi. 

Tomáš Malec totiž opět skóroval a od začátku roku nastřílel už čtyři góly. Dnes se do listny střelců zapsal v jednadvacáté minutě, kdy v přímém souboji obehrál brankáře soupeře a zakončil do prázdné brány. Do dobrých šancí se dostal opakovaně Moulis a také Štěpán a Rajnoch, celkově se ale nedá říct, že by Sigma dokázala soupeře dosatat pod soustavný tlak. Na druhou stranu si ale pochvalu zaslouží obrana, která Makedonce nepouštěla do vážných šancí. Ve druhém poločase šel odvážně do souboje brankář Michal Reichl, což odnesl zraněním a musel být střídán. 

"Výsledek je asi cennější, než předvedení hra. Protože dnes jsme měli do optima poměrně daleko," řekl po utkání pro klubový web trenér SK Sigma Olomouc Václav Jílek. "Z pohledu řešení situací, zbytečných ztrát, které jsme v utkání předváděli, toho bylo příliš. A navíc jsme se během celého zápasu nedostali do nějakého soustavného tlaku," podotkl.

SK Sigma Olomouc – FK Rabotnički 1:0 (1:0)
Branka: 21. Malec.
SK Sigma: Reichl (72. Spurný) – Zahradníček, Rajnoch, Radaković, Falta – Štěpán (74. Petr), Plšek, P. Ševčík, Moulis (85. Navrátil) – Chorý (68. Houska), Malec. Trenér Václav Jílek

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)