Sigma dnes proti Jablonci. Nutně potřebujeme body, takže hlavně skórovat!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 30.4.2016

Sigma dnes čeká jeden z posledních pokusů odvrátit sestup z první ligy. V 15 hodin se utká na domácím Andrově stadionu s celkem FK Jablonec. Ambiciózní severočeši nepatří mezi oblíbené soupeře Sigmy, na to však dnes hráči v modré opravdu nebudou smět brát ohled. 

Proti Jablonci musí Sigma předvést maximální výkon, protože bodovat prostě musí. Týmu trenéra Václava Jílka bude potřetí chybět vykartovaný brankář Miloš Buchta, dlouhodobě zraněný Denis Cana a David Bystroň, jinak má kouč z čeho vybírat. Domácí borci, kterým to jde docela dobře ve středu hřiště, musí zabrat především ve finální části útočné aktivity, kde to doposud vždy celkem vázlo, snad s výjimkou utkání s Baníkem. „Doma podáváme poměrně kvalitní výkony, ale trošku nás sráží efektivita, což celý soutěžní ročník. Potřebujeme mít v utkání hráče, který disponuje gólovou kvalitou a efektivitou. Doufám, že trefíme sestavu tak, abychom byli úspěšní,“ uvedl trenér Václav Jílek. 

Držme modrým palce, udržet první ligu si na Hané přeje snad každý. Takže - v 15 hodin na Andrově stadionu. 

Foto: sigmafotbal.cz

Autor: 
(red)