První olympiáda na Poděbradech: dokonalé odpoledne pro aktivní rodiny

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 22.5.2016

V ryze sportovním uchu se ponese dnešní odpoledne na olomouckých Poděbradech. Koná se tady totiž Poděbradská olympiáda, plná sportovních disciplín pro děti i pro dospělé. A nebojte, nejde o závody propfesionálů, ale hlavně o pohyb na vzduchu a dobrou zábavu. 

A jaké nás čekají disciplíny? Tak třeba střelba z luku, bangee running, slalomový běh, hod diskem, rovnováha na laně a další. "Přijďte změřit své síly, prověřit svou obratnost a ukázat svou rychlost na naší historicky první olympiádě," zvou pořadatelé z organizace Be-Life, která se stará o oživení Poděbrad. Kromě samotných sportovních disciplín zde bude připraveno i dobré občerstvení a k tomu také příjemné přírodní a současně i udržované prostředí Poděbrad.

Olympiáda vypukne dnes ve 14 hodin a potrvá až do 19. hodiny, závody jsou rozděleny do dvou časových bloků (14.00 - 16.00 a 16.30 - 18.30). Zápis účastníků se koná až na místě, účastnický poplatek je 40 korun za dítě a 50 korun za dospělého závodníka. Do soutěže se lze připojit i v průběhu odpoledne, není tedy nutné přijít hned na začátek!

 

Ilustrační foto: BeLife

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)