Sigmu dnes čeká zápas s polským vicemistrem - s celkem Piast Gliwice

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 6.7.2016

Letní příprava Sigmy Olomouc na druholigovou sezonu je v plném proudu. Sigma už má za sebou dvě utkání, ve kterých remizovala se slovenským Spartakem Trnava 1:1 a o víkendu pak porazila Hradec Králové 2:1. Dnes od 17 hodin čeká Olomoučany zápas proti polskému vicemistrovi, týmu Piast Gliwice.

Pro Poláky je dnešní utkání s Olomoucí poslední proběrkou před vstupem do pohárových subojů, protože celek z Gliwic hraje v překole Evropské ligy. Z pohledu Sigmy bude proto tento zápas zřejmě nejtěžší z celé přípravy. Kouč Václav Jílek chce dnes vyzkoušet především ty hráče, kteří pak budou v soutěžních utkáních základní kostrou týmu. „Teď máme takový herní blok, máme čtyři zápasy během dvou týdnů. Bude to už víc rozložené, už bych nechtěl, aby se tolik střídalo, aby to bylo na dvě jedenáctky, ale aby hráči hráli více. Našim cílem je pracovat pořád v kontextu rozvoje kondice dělat všechno herní formou, ale už i pracovat systému a způsobu hry,“ řekl Václav Jílek.

Přenos z utkání najdete zde: http://www.sigmafotbal.cz/online.html

Ilustrační foto: sigmafotbal.cz

 

Autor: 
(red)