Sigma v deštivém utkání porazila GKS Katovice. Dařilo se mladým hráčům

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 16.7.2016

Povedené bylo pro SK Sigma Olomouc šesté přípravné utkání. Na domácím trávníku v něm porazila Sigma tradičního účastníka druhé nejvyšší polské soutěže GKS Katovice 2:0.

Obě branky padly v prvním poločase. O tu první se postaral hned ve třetí minutě po krásném centru Jakuba Yunise Lukáš Buchvaldek, tu druhou chvíli před poločasovou přestávkou přidal po akci Martina Hály a Jakuba Petra sám Yunis, když zakončoval takřka do prázdné brány. Sigma měla v deštivém počasí v utkání po většinu doby převahu, v dobrém světle se ukázali nejen střelci obou branek, ale i další hráči, třeba Jakubové Petr či Plšek.

Trenér Václav Jílek prostřídal v poli šestnáct hráčů. Jak sám před utkáním řekl, i když by si základní kostra týmu už na sebe měla zvykat, přesto je ještě u několika postů jejich definitivní základní obsazení s otazníkem. V brance byl tentokrát Miloš Buchta, kterého ale polšti soupeři střelami příliš nezatěžovali. 

SK Sigma Olomouc – GKS Katovice 2:0 (2:0)

Branky: 2. Buchvaldek, 45. Yunis. Rozhodčí: Julínek. Diváci: 350.

SK Sigma: Buchta – Hála, Škerle (69. Šindelář), Radakovič, Falta (69. Štěrba) – Buchvaldek (77. Hladík), Plšek, Sladký (46. Houska), Habusta, Petr (69. Zahradníček) – Yunis (77. A. Ševčík). Trenér Václav Jílek.

Foto: sigmafotbal.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor 10mg <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 80mg pill</a> atorvastatin 40mg uk