Jakub Plšek vystřílel Sigmě tři body z Třince, Miloš Buchta je pomohl uchránit

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 10.9.2016

Za tři body! Mužem dopoledního zápasu 6. kola FNL, v němž tým Sigmy Olomouc vyrazil na horkou půdu Třince, je určitě Jakub Plšek. Nastřelil břevno a přidal dva góly, díky kterým Sigma na severu Moravy vyhrála 2:1.

Další břevno přidal rovněž v prvním poločase Jan Štěrba, sám Plšek měl na noze minimálně ještě jeden další gól ve druhém poločase. Škoda, k hattricku mu vážně moc nechybělo. Každopádně se Kuba Plšek trhá v čele sigmácké tabulky střelců.

V první půli byla Sigma jasně lepší a zaslouženě po ní vedla 2:0. Ve druhém poločase, už tradičně slabší části utkání, Sigma sice měla více šancí, ale i domácí Třinec poněkud zlobil a měl pár příležitostí. Sigma sice začala po přestávce opět útočným stylem, jenže už v jednapadesáté minutě přišlo po střele odchovance Sigmy Michala Stříže neoblíbené snížení na rozdíl jedné branky, což Olomouckým nejspíš přidalo na nervozitě. Přesto sice Sigma měla míč více na kopačkách a mohla několikrát přidat třetí branku, to se ale nestalo. Naopak těsně před koncem zachránil plný počet bodů Sigmě skvělým zákrokem proti Tobiášovi Miloš Buchta...

Branky: 51. Michal Stříž – 26. Jakub Plšek, 40. Jakub Plšek

Ilustrační foto: sigmafotbal.cz

Autor: 
(mb)

Komentáře

order atorvastatin 20mg pills <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg sale</a> lipitor online buy