Sigma versus Budějovice: souboj dosud neporažených ambiciózních týmů

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 17.9.2016

Velký boj slibuje dnešní sedmé kolo FNL v Olomouci. Sigma se utká s vedoucím celkem druhé ligy Dynamem České Budějovice. Oba dosud neporažené týmy mají dlouhou prvoligovou tradici, Sigma má samozřejmě na ligu čerstvější vzpomínky, a oba týmy by chtěly rychle zpět mezi elitu. Dnes od 16.30 na Andrově stadionu uvidíme, jak na tom který z nich je.

Olomouc má za sebou zatím pět utkání, jedno domácí s Táborskem bylo odloženo a hraje se až v úterý 4. října. Sigma zatím nasbírala za tři remízy a dvě výhry 9 bodů, Budějovice mají ze šesti odehrátých kol bodů 14. 

„Ta dvě vítězství mají určitě vliv na rozpoložení hráčů, na sebevědomí. A hlavně bychom na to chtěli navázat, protože jsme se zatím v domácích zápasech neprezentovali vítězstvím. Takže bychom nyní ty tři body chtěli,“ řekl na klubovém webu trenér SK Sigma Václav Jílek. Olomoučany jako už tradičně trápí koncovka, byť se v posledních utkáních začalo střelecky dařit alespoň Jakubu Plškovi, kterému v Třinci nechybělo moc k hattricku. Jak říká trenér Václav Jílek, na finální fázi hráči pracují a trénují ji a je otázkou času, kdy se začne dařit. Budějovice mají ovšem zatím perfektně fungující obranu a v šesti kolech inkasovaly jen dvakrát. 

Pokud chcete týmu pomoct, přijďte na stadion. „Byli bychom samozřejmě za podporu rádi. Měli jsme ji minulou sobotu v Třinci, za což samozřejmě fanouškům děkujeme. Byli bychom rádi, kdybychom měli podporu i v domácím utkání, kdyby přišlo co nejvíce lidí, byť je to televizní utkání. Podpora z hlediště týmu samozřejmě pomáhá,“ vyzval fanoušky kouč Jílek. 

SK Sigma Olomouc: Buchta – Sladký, Štěrba, Šindelář, Vepřek – Zahradníček, Petr, Plšek, Houska, Falta – Chorý. Trenér Václav Jílek.
Č. Budějovice: Křížek – Klesa, Šourek, Novák, Funda – Čermák, Čavoš – Pešek, Benát, Táborský – Kalod. Trenér David Horejš.

Autor: 
(mb)