Sigma už zase válí, vyhrála počtvrté za sebou. Zranil se ale stoper Štěrba

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 25.9.2016

Vítězná série pokračuje, nabuzená Sigma přivezla dnes tři body i ze severu Čech ze stadionu FK Varnsdorf. Značnou měrou se o to zasloužil útočník Tomáš Chorý, který vstřelil dvě branky. Třetí přidal Šimon Falta. 

Vítězství to bylo zasloužené, Sigma měla více ze hry a perfektní obranu. První barnka padla ve 30. minutě, prosadil se konečně i útočník, a to Tomáš Chorý. Hlavičkou po centru nedal gólmanovi šanci. Co se nedařilo v minulých utkáních, dařilo se dnes - snaha Sigmy nepokazit druhý poločas vyšla dobře, už ve 47 minutě zúročili hosté snahu a opět Chorý zvýšil po centru Falty na 2:0 pro Olomouc. Varnsdorf sice nějaké náznaky měl, nicméně Sigma hru kontrolovala a celé utkání vyznívalo jednoznačně pro ni. 

V 80. minutě bylo definitivně hotovo, když střílel volný kop z hranice pokutového území Šimon Falta, míč nestíhala domácí zeď ani gólman, a bylo to tři nula. Sigma vyhrála počtvrté v řadě a má ještě jedno odložené utkání k dobru.

Negativem zápasu je zranění Jana Štěrby - bojovný a kvalitní stoper musel odstoupit ze hry už ve 25. minutě po srážce se spoluhráčem a zamířil rovnou do nemocnice. Na výsledky jeho vyšetření ještě Sigma čeká. 

FK Varnsdorf – SK Sigma Olomouc 0:3 (0:1)

Branky: 29. a 47. Chorý, 80. Falta. 

Rozhodčí: Severýn – Vlasjuk, Fimmel. 

ŽK: Neuberg, Durdevič, Zbrožžek, Rudnytskyy– Chorý, Šindelář. Diváci: 1013.

SK Sigma: Buchta – Sladký, Štěrba (28. Škerle), Šindelář, Vepřek – Zahradníček, Houska, Plšek, Petr (82. Štěpán), Falta – Chorý (77. Yunis). Trenér Václav Jílek.

Foto: sigmafotbal.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)