Co čeká Sigmu Olomouc? Dnes se setkají představitelé radnice a klubu s fanoušky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 6.12.2016

Zajímá vás, jaká je budoucnost tradičního fotbalového klubu Sigma Olomouc? Po podzimní části vede olomoucký tým tabulku fotbalové národní ligy. Současně se ale fandové tázavě dívají směrem k vedení klubu, jak to bude v dalších měsících a letech s jeho financováním. Dozvědět se ledacos můžete dnes od 18 hodin v Blues Rock Café. 

Před fanoušky se v tomto netradičním prostředí postaví například předseda dozorčí rady SK Sigma Olomouc a současně olomoucký primátor Antonín Staněk, člen představenstva a náměstek primátora Martin Major či místopředseda představenstva Petr Konečný. Ptát se můžete na cokoliv, třeba na to, kdo se postará o financování klubu, a to i v případě rychlého návratu do první ligy, diskutovat můžete o formách vlastnictví Androva stadionu i třeba o názorech na sportovní vedení klubu. 

Beseda je otevřená všem, kterým není osud jednoho z nejlepších tradičních tuzemských klubů lhostejný. Blues Rock Cafe najdete v ulici Na Střelnici naproti ASO parku. 

Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin 20mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">purchase lipitor online</a> order generic lipitor 20mg