Sigma si dnes zpestří zimní přípravu zápasy proti Zlínu a Spartaku Trnava

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 21.1.2017

Dvacítka fotbalistů SK Sigma Olomouc, která se účastní zimní přípravy, má před sebou dnes dva zápasy. Na umělé trávě v areálu Androva stadionu budou hrát proti FK Fastav Zlín a proti béčku Spartaku Trnava. 

„V prvním utkání bychom se chtěli se soupeřem konfrontovat v sestavě, která bude trošku bližší té z podzimu, pak by měla být vytížená druhá desítka. Je nás v tréninku dvacet, takže všichni by měli dostat plnou zápasovou porci,“ řekl pro klubový web trenér SK Sigma Václav Jílek.

Sigma trénuje už od prvního lednového týdne. Před týdnem hrála Sigma přípravné utkání na hřišti vedoucího celku slovenské ligy Žiliny a prohrála 1:3. Jedinou branku Olomouckých dal syn sigmácké legendy Radek Látal, který se aktuálně pere o místo v sestavě áčka.

Pokud jde o dnešní přípravná utkání, diváci se na svá místa dostanou brankou od plaveckého bazénu. Vstupné činí 20 korun, držitelé permanentek mají tato utkání zadarmo.

Utkání SK Sigma Olomouc proti Zlínu začíná v 11.00, zápas Sigmy se Spartakem Trnava B se hraje od 13 hodin.

Ilustrační foto: sigmafotbal.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor online <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg pill</a> order atorvastatin 40mg online cheap