Z Ghany na Hanou? Africký slávista dnes zkouší štěstí v olomoucké Sigmě

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 25.1.2017

Přípravné utkání Sigmy Olomouc s brněnskou Zbrojovkou dnes zpestří i start nového zajímavého adepta na místo v sestavě. Do soboty je totiž na zkoušce v klubu dvacetiletý ghanský záložník Emmanuel Antwi. Tento mládežnický reprezentant Ghany je nyní hráčem Slavie Praha, předtím působil ve Slovácku. 

Do tréninku Sigmy se Emmanuel Antwi zapojil už v úterý, hned dnes by měl naskočit do utkání. „Hráč bude v našem klubu na zkoušce do soboty, potom se rozhodneme,“ řekl pro klubový web Ladislav Minář, sportovní manažer SK Sigma Olomouc. Pokud se ghanský slávista Antwi osvědčí, měl by na Hané působit formou hostování.

Dnešní utkání s Brnem začíná v 11 hodin. Trenér Václav Jílek chce v poločasech prostřídat dvě zcela odlišné sestavy. Na lavičce mu ovšem budou chybět například nemocní stoper Aleš Škerle a útočník Tomáš Chorý, kvůli lehčím zraněním nebudou hrát ani útočníci Václav Vašíček a Jakub Yunis, scházet bude i Jakub Petr. Vedle ghanského Antwiho se opět představí i další Afričan, konkrétně Bidje Manzia z Konga, který to v Sigmě zkouší už od předminulého týdne. 

Přístup na místa pro diváky je možná brankou od plaveckého bazénu. Vstupné činí 20 korun, permanentkáři mají přípravná utkání zadarmo.

V sobotu odehrála Sigma dvě přípravná utkání, v tom prvním porazila Zlín 3:1, ve druhém podlehla béčku Spartaku Trnava 0:1. 

Foto: sigmafotbal.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

generic atorvastatin 80mg <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 10mg sale</a> order lipitor 20mg pills