Nová hra: šílené úkoly a disciplíny, natočené a zveřejněné na youtube

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 3.2.2017

Šílené úkoly, které navíc ještě zveřejníte na webu. Originální zimní soutěž, spočívající v plnění různých úkolů, vymyslely studentky prvního ročníku rekreologie Univerzity Palackého v Olomouci. Podstata soutěže, kterou připravily Barbora Blahutová a Nikola Hénarová, spočívá v tom, že soutěžící plní těžké úkoly a ještě je přitom natáčejí a videa pak sdílejí na youtube. Cílem je splnit co nejvíce úkolů a získat tak co nejvíce bodů.

„Jde o šílené úkoly, které ukážou, kam až jsi schopen zajít a pokořit hranice. Cílem je se pobavit, zasmát, udělat si ze sebe trochu srandu, ale hlavně zase sdružování a poznání se mezi sebou. Každý si ty úkoly pojme po svém, což taky ukáže charakter a povahu. Přihlásit se může každý, ale Rekre se to jmenuje kvůli tomu, že úkoly jsou opravdu šílené, tak jako Rekre,“ popsala soutěž Nikola Hénarová. 

Přes padesát úkolů nejrůznějšího zaměření je rozděleno do skupin tak, jako ve škole předměty. „Áčkové“ úkoly jsou za nejvíce bodů/kreditů, dále jsou „Béčkové“, „Céčkové“ a potom je skupina Gold, to jsou nejtěžší úkoly. Za vybrané startovné ve výši 50 korun se pořídí cena pro vítězný tým a uspořádá se závěrečná party. Konec zimní edice RekreGames je v polovině února, ale plánují se i letní hry, takže dostanou příležitost i ti, kteří to v zimě nestihli.

Více informací a odkazy na sdílená videa najdete na www.facebook.com/rekregames/?fref=ts.

Klára Benýšková

Fotogalerie: 
Autor: 
Klára Benýšková

Komentáře

purchase lipitor generic <a href="https://lipiws.top/">lipitor ca</a> buy lipitor 10mg