Dobře naladěná Sigma zostudila bratislavský Slovan hrou i výsledkem 6:0

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 11.2.2017

"Hrajete za Slovan, tak niečo ukážte, preboha," volal jeden z fanoušků bratislavského Slovanu poté, kdy jeho tým ve 44. minutě utkání se Sigmou Olomouc potřetí inkasoval. Věhlasný Slovan sice nepostavil do pole tu nejsilnější jedenáctku, na hřišti se objevilo i několik mladíků, nicméně i tak je konečné vítězství Sigmy v tomto přípravném utkání s výsledkem 6:0 pro Olomouc velkým pozitivem. 

Sigma v pátek na umělém trávníku fotbalového areálu Pasienky předváděla dobrý fotbal, s nímž by mohla uspět i v jarních odvetách FNL. Přes útočné snahy Belasích v prvních necelých dvaceti minutách neměl gólman Miloš Buchta vážnější problémy, Sigma byla v obraně pozorná. Napadání soupeře, přechod do útoku, důraz před šestnáctkou i v ní, to všechno naopak zdobilo olomouckou ofenzivu. Velmi výrazný výsledek tak není nějakou náhodou, ale zaslouženým dezertem. 

Smysluplnost důrazného přístupu předvedl už prvním gólem v Tomáš Chorý, který vystihl rozehrávku obránců a při cestě k bráně se už nedal zastavit. Při druhé brance zase tentýž Chorý potvrdil, že na malém prostoru ve vápně se může dobře zorientovat i vysoký útočník. Předtím ještě stihl Michal Vepřek roztřást tyč a Uroš Radakovič břevno domácí branky. Pastvou pro oči pak byla akce, z níž ve 44. minutě rezutoval gól Lukáše Buchvaldka. Také ve druhém poločase Sigma předváděla dobrou hru, a opět přicházely i šance. Poté, co si potáhl pěkný kus balon, prostřelil dělovkou brankáře Slovanu Bidje Manzia, a bylo 4:0. V poslední desetiminutovce dokonal zkázu Belasích znovuzrozený střelec Václav Vašíček dvěma góly.

Celkem tedy 6:0 pro Sigmu. Cesta na soustředění do Chorvatska pak určitě probíhala v příjemné náladě... 

„Určitě musím kluky pochválit. Sice soupeř nebyl asi v kompletní sestavě, ale myslím si, že to neubírá z kvalitního výkonu, který jsme předvedli. Poctivého dozadu, nebezpečného dopředu, byli jsme efektní, takže můžu být spokojený,“ řekl pro  klubový web trenér SK Sigma Václav Jílek. Pokud jste utkání neviděli, můžete to pohodlně dohnat - záznam celého zápasu je totiž na youtube. 

Branky: 18. a 40. Chorý, 44. Buchvaldek, 65. Manzia, 81. a 85. Vašíček
SK Sigma: 1. poločas: Buchta – Sladký, Radakovič, Štěrba, Vepřek – Zahradníček, Houska, Plšek (32. Manzia), Buchvaldek, Falta – Chorý. 2. pol.: Spurný – Sladký (62. Jemelka), Štěrba, Radakovič, Vepřek (62. Vichta) – Manzia, Buchvaldek (62. Antwi), Houska, Falta, Hála – Vašíček. Trenér Václav Jílek

Foto: sigmafotbal.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

buy generic atorvastatin over the counter <a href="https://lipiws.top/">buy cheap lipitor</a> atorvastatin price