FNL pokračuje: Sigma Olomouc dnes hraje v Praze proti žižkovské Viktorce

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 19.4.2017

V netradičním termínu sehraje SK Sigma Olomouc utkání třiadvacátého kola FNL. Dnes, ve středu 19. dubna, nastoupí od 17 hodin v Praze proti tamní Viktorii Žižkov. Sigma má za sebou tři vítězná utkání a má dost solidně nakročeno k návratu do elitní soutěže, když před druhým Baníkem vede o šest a před třetí Opavou o třináct bodů. Jisté ale nic není, a Viktorce se poslední dobou daří. Například během dvacátého a jednadvacátého kola nasázela soupeřům deset branek, naposledy remizovala 2:2 v Opavě.

Na agresivní ofenzivu Žižkova se musí připravit donedávna bezchybná defenziva Sigmy, jenže té se poslední dobou tak docela nedaří. „Tohle je věc, která nás trošku trápí. Na podzim jsem ani v jednom utkání neinkasovali dvě branky, na jaře už se nám to stalo třikrát. Ale když si to člověk vyhodnotí, tak ty góly nejsou ani tak dané nějakou systémovou věcí, špatným bránění, jako spíš individuální chybou, někdy náhodou, někdy špatným rozhodnutím. Teď se to trošku nabalilo, že jsme branek dostali více, na druhou stranu jsme byli zase efektivní, na což jsme si stěžovali. Asi to v tuhle chvíli tak má být. Pokud budeme vždycky schopni vstřelit o jednu branku více, než soupeř, tak to zase tolik nebude. Ale určitě se vzhledem k Žižkovu musíme do defenzivy zlepšit,“ řekl pro klubový web kouč Sigmy Václav Jílek.

Na podzim, 30. září, Sigma doma porazila Viktorku 2:0, když branky dávali Tomáš Chorý a v nastaveném čase po parádním sprintu přes celé hřiště Martin Sladký. Ten bude dnes chybět, zato Chorý, který v posledním utkání dvakrát skóroval, připravený bude. 

Pravděpodobné sestavy
Žižkov:
 Hrubeš – Hašek, Opluštil, Švejdík, Pardubský  – Pavlata, Krystan, Podrazký – Urbanec, Telnar, Engelmann. Trenér David Vavruška
SK Sigma Olomouc: Buchta – Štěrba, Radakovič, Škerle, Vepřek – Zahradníček, Houska, Plšek, Falta – Petr, Chorý. Trenér Václav Jílek

Ilustrační foto z podzimního utkání: sigmafotbal.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

atorvastatin 80mg us <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 20mg for sale</a> lipitor 20mg tablet