Sigma nezaváhala ani ve studeném dešti a dál drží veliký náskok v čele

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 28.4.2017

Nebyl to žádný májový deštíček, ale pěkně studený protivný déšť, v němž se hrálo na Andrově stadionu utkání 25. kola Fortuna Národní ligy mezi domácí Sigmou Olomouc a FK Baník Sokolov. Na stadion ostatně také dorazil chabý počet ani ne 1600 diváků...

Domácí sice zprvu cestu do brány hostí hledali pozvolna, ale po šanci Davida Housky a následném rohovém kopu ve 22. minutě pohotově napálil z voleje Jan Štěrba. Jeho projektil už skončil v sokolovské síti. Sigma ožila, domácí útočili a dobývali branku Sokolova, a po zhruba patnácti minutách se míč znovu ocitl za hostujícím brankářem. Střelcem mohl být Tomáš Chorý, případně šlo o vlastní branku hostujícího Čermáka. Tak či onak, Sigma vedla o dvě branky. O chviličku později mohl Jakub Petr zvýšit na tři nula, brankář Jaroslav belaň ale jeho tutovku vychytal. 

Olomouc měla i v dalším průběhu utkání množství dalších šancí a viditelnou převahu, třetí gól už ale nepřidala, a to ani když v 88. minutě Jakub Plšek kopal penaltu. Každopádně další tři body zůstaly v Olomouci a pokud by náhodou v sobotním duelu s Táborskem třetí Opava nebodovala, byl by postup zpět do 1. ligy jistotou už nyní! 

SK Sigma Olomouc – FK Baník Sokolov 2:0 (2:0)

Branky: 23. Štěrba, 35. vlastní Čermák Rozhodčí: Severýn - Dobrovolný, Batík ŽK: Manzia - Čermák Diváků: 1594
SK Sigma: Buchta – Štěrba, Škerle, Radaković, Vepřek – Zahradníček, Houska, Plšek, Manzia (78. Látal) – Petr (87. Habusta) – Chorý (71. Yunis). Trenér Václav Jílek

Ilustrační foto: sigmafotbal.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin pill <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 20mg generic</a> lipitor drug