To nejlepší pro sportovce: specializovaný veletrh Moravia Sport Expo je za dveřmi

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 8.6.2017

Olomouc se pro letošní rok pyšní přízviskem Evropské město sportu. A jedním z největších sportovních svátků konaných v tomto roce v našem regionu bude bezpochyby osmý ročník Mattoni 1/2Maratonu Olomouc. Uskuteční se v sobotu 24. června a na výstavišti Flora jej již tradičně doprovodí veletrh sportovních potřeb, vybavení i aktivního životního stylu Moravia Sport Expo.

Během svých předchozích tří ročníků přivítal přes dvacet tisíc návštěvníků a je tak, co do jejich počtu, největším sportovním veletrhem na Moravě. Jeho brány se nejen všem sportovním nadšencům otevřou už v pátek 23. června v 10 hodin.

Mattoni 1/2Maraton Olomouc, jehož se letos zúčastní včetně týmů a štafet na 6 200 běžců a který je ohodnocen nejvyšší, tedy zlatou známou kvality od Mezinárodní asociace atletických federací (IAAF), patří mezi nejvýznamnější běžecké a atletické akce v České republice.

Novinkou čtvrtého ročníku je Veletrh olomouckých sportovních klubů na galerii pavilonu A, kde se představí na čtyři desítky sportovních sdružení z Olomouce. „Těší mě, že v rámci největšího sportovního veletrhu na Moravě se budou moci zcela zdarma prezentovat olomoucké sportovní kluby, spolky a oddíly. Nepůjde však o pouhé představení jejich činnosti., ale i o aktivní zapojení zájemců z řad veřejnosti do jejich aktivit připravených na výstavišti Flora,“ ocenil primátor Antonín Staněk.

Veletrh na olomouckém výstavišti nabídne návštěvníkům také letos bohatý doprovodný program i ukázky sportovních aktivit. „Jsme velmi rádi, že můžeme díky veletrhu Moravia Sport Expo být opět nedílnou součástí této význačné sportovní události a věříme, že si pavilonu A najdou cestu všichni milovníci aktivního životního stylu, tedy nejen běhu samotného,“ přeje si ředitel společnosti Výstaviště Flora Olomouc Jiří Uhlíř.

Mezi hosty pestrého doprovodného programu se opět objeví také jedna z nejlepších tuzemských vytrvalostních běžkyň, úřadující mistryně republiky v půlmaratonu a olomoucká patriotka Petra Kamínková. Nejen aktivním účastníkům letošního olomouckého půlmaratonu se představí i elitní afričtí závodníci, kteří se s nimi v sobotu postaví na start. A nezapomnělo se ani na děti: pro ty bude připravena například jízda na koni nebo skákací hrad.

Veletrh Moravia Sport Expo bude otevřen zdarma 23. a 24. června, v pátek od 10 do 19 a v sobotu od 9 do 19 hodin v pavilonu A Výstaviště Flora Olomouc. Během této doby si běžci mohou vyzvednout svá startovní čísla na Mattoni 1/2Maraton Olomouc i dm rodinný běh.

Program veletrhu bude k dispozici na webových stránkách www.flora-ol.cz a www.runczech.com.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor where to buy <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg over the counter</a> atorvastatin 20mg for sale