Řeku v Olomouci opět rozvlní flotila dračích lodí. Bude to velká podívaná!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 3.8.2017

Po loňském velkém úspěchu se na hladinu řeky Moravy opět vydají originální dračí lodě. Druhý ročník závodů Olomoucký drak 2017 se bude odehrávat v sobotu 5. srpna od 9 až do 19 hodin poblíž VŠ kolejí na Envelopě. Dračí lodě jsou úžasné, přijďte se podívat. 

Závodí velké i malé dračí lodě ve sprintu na 200 metrů. Ve velkých lodích sedí dvacetičlenná, v malých desetičlenná posádka. Diváci, kteří závody dračích lodí ještě neviděli, budou nepochybně překvapeni, jakou rychlost dokáží tato pestrá plavidla vyvinout. Závody se odehrají v sobotu, přijít podívat se ale můžete i v pátek, kdy se odpoledne konají tréninkové jízdy. 

Závody se odehrávají v areálu TJ lodní sporty " U Envelopy", pro diváky je vstup zdarma, na místě je zajištěno občerstvení a zázemí. Maminky budou mít připraveny odpočinek v podobě kosmetických stánků Mary Kay Česká a Slovenská republika a míchaných koktejlů. Pro tatínky i maminky je připraveno i příjemné povzbuzení ze strany pivovaru Černá Hora... Děti zažijí bohaté možnosti doprovodného programu, který doplní stánek Nadační fond Modrý hroch. Program pro děti doplní například nafukovací atrakce, malování na obličej, airbrushing, Kiboko PaddleboardsSegway Olomouc , půjčovna koloběžek kolobezky.bike,zorbing i aqua-zorbing ...

Předběžný časový harmonogram závodu: 

Program pátek 4.8. 
16.00 – 19.00 tréninkové jízdy malých a velkých dračích lodí

Program sobota 5.8.
09.00 – 19.00 hlavní závody velkých a malých dračích lodí 200m
- doprovodný program pro celou rodinu, atrakce, paddleboardy, segwaye, koloběžky
09.00 – 18.00 ukázka hasičské techniky, kosmetika Mary-Kay
13.00 – 14.00 vložené jízdy přítomných dětí a dětí z DD 
19.00 – 20.00 slavnostní vyhlášení výsledků
20.00 – 22.00 Dragon párty

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin generic <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 10mg for sale</a> lipitor 10mg drug