Nejlepší čeští hráči i mistři z Polska a Slovenska přijedou na Mozartovy koule

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 10.8.2017

To naprosto nejlepší z našeho pétanque můžete zažít v sobotu v Olomouci. V Korunní pevnůstce se v sobotu od 9 hodin koná 10. ročník open turnaje v pétanque s názvem Mozartovy koule. Přihlášen je rekordní počet hráčů, přesto je turnaj nadále otevřen i příchozím. Turnaj podporovaný statutárním městem Olomouc je specifický tím, že se na něm schází česká špička, současná reprezentace, zahraniční hráči i amatérští začátečníci bez licence. Letos jsou mimo jiné nahlášeni aktuální mistři České republiky či skvělí hráči z Polska a Slovenska.

Na start se musí všichni dostavit v 8 hodin ráno, po nalosování a odehrání základních skupin se play-off dá očekávat kolem 14. hodiny. Finále přijde ke slovu v amfiteátru Korunní pevnůstky kolem 19 hodin. Název turnaje připomíná pobyt Wolfganga Amadea Mozarta v Olomouci a pro vítěze jsou letos výjimečně připraveny mezi trofejemi a palmáre i skladatelovy busty dovezeny přímo ze Salzburgu. Stejnojmenné cukrovinky pak tvoří jeden ze symbolů turnaje a při registraci hráčů nahrazují welcome drink.

Letošní jubilejní ročník se koná v době, kdy se Olomouc pyšní titulem Evropské město sportu a v době, kdy pétanque aspiruje na zařazení mezi olympijské sporty na hrách v Paříži v roce 2024.

Foto: Pavel Konečný

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin 40mg generic <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 40mg for sale</a> purchase atorvastatin for sale