Král, dáma, střelec a další. Na Horním náměstí začal mezinárodní šachový turnaj

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 11.8.2017

Král, dáma, střelec, pěšák, šachovnice o čtyřiašedesáti polích... Amatéři i nejlepší mistři v této věhlasné královské hře se nyní setkávají díky Olomouckému šachovému létu. Tento letní festival šachu a šachistů začíná dnes volným programem na Horním náměstí a od zítřka bude celý týden pokračovat v prostorách hotelu Flora. 

V pátek odpoledne se objevily před radnicí stolky se šachovnicemi a přišlušný počet židliček. Hrát může každý, není nutné si hru ani rezervovat. Vzhledem ke skutečnosti, že za rohem je zase bechvolejbalové hřiště, rovněž otevřené veřejnosti, působí v těchto momentech Olomouc opravdu jako Evropské město sportu. 

Dvacátý ročník Olomouckého šachového léta přivádí do města nejlepší šachisty z různých koutů světa, jako je USA, Rusko, Indie, Německo a další. Festival, který se bude v konfresovém sále hotelu Flora odehrávat od soboty 12. srpna po celý týden, je současně zařazen do šachového Czech Tour 2017/2018.  

Pokud si chcete zahrát u radnice, pospěšte si, dnes budou stoly připravené zhruba do devatenácti hodin, dle zájmu veřejnosti. Simultánky se účastní šachový mistr Pavel Šimáček. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor brand <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg over the counter</a> buy atorvastatin pills for sale