Andrův stadion uvidí zápasy s FC Kodaň, Lokomotivem Moskva a Sheriffem Tiraspol

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 26.8.2017

FC Kodaň, Lokomotiv Moskva a Šerif Tiraspol. Soupeři, jenž na fotbalisty FC Fastav Zlín čekají v základní skupině Evropské ligy. Olomoucké fanoušky fotbalu může těšit, že se všechna tři domácí utkání budou odehrávat na olomouckém Andrově stadionu. Ten totiž na rozdíl od zlínského fotbalového stánku splňuje bez problémů všechna mezinárodní kritéria. Část vstupenek na zápasy Evropské ligy půjde i do pokladen Androva stadionu. Olomouc tak uvidí dobrý fotbal a nepochybně i spoustu fanoušků ze zahraničí. 

Ševcům se sice vyhnuli nejatraktivnější soupeři, přesto zlínské fotbalisty čeká šest velmi náročných utkání. "Zlínští si zahrají na krásných stadionech, domácí prostředí pak budou mít jistě také v Olomouci," říká tisková mluvčí FC Fastav Zlín Zuzana Molková. 

„Je to pro nás novinka, takže to pro nás bude určitě velký zážitek. Tahle otázka je spíše na fanoušky, kteří určitě čekali atraktivnější soupeře. Pro ty bude los asi spíše zklamáním, ale pro nás bude každý zápas v Evropské lize obrovská zkušenost. Určitě nejatraktivnějším soupeřem bude Kodaň, nejsilnějším pak asi Lokomotiv,“ řekl bezprostředně po losu kapitán Tomáš Janíček, který soupeře odmítá podcenit. „Je to zkreslující. V této fázi už nejsou lehcí soupeři. Myslím si, že každý zápas bude složitý a záležet bude především na aktuální formě,“ dodal Janíček. 

"Když zvedli lístek s FC Zlín, uvědomili jsme si, čeho jsme vlastně dosáhli. V první chvíli jsme nevěděli, do které skupiny vlastně patříme. Poté jsme zjistili soupeře a naše pocity? Sice ne tak atraktivní, ale věříme, že snad hratelní. Sílu týmů poznáme až v samotných zápasech. Čekají nás náročné týdny, ale všichni se na to už moc těšíme,“ přidal svůj komentář manažer zlínského klubu Zdeněk Grygera. 

Zápasy se hrají vždy ve čtvrtek. První domácí utkání, které ševci odehrají v Olomouci, startuje 14. září v 19 hodin, Zlín nastoupí proti Šerifu Tiraspol. Atraktivní FC Kodaň přijede 19. října a hrát bude od 21,15. Poslední utkání s Lokomotivem Moskva se odehraje 7. prosince od 19. hodin. 

Foto fanoušků FC Kodaň: hooliganstv.com

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 20mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">lipitor tablet</a> atorvastatin 20mg cheap