Fanoušci Sigmy, dnes můžete diskutovat s vedením klubu i trenérem Jílkem!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 14.12.2017

Zajímá vás, co se děje a bude dít ve fotbalové Sigmě Olomouc? Jste fanoušky a záleží vám na osudu klubu? Chcete vědět, jaké cíle má tým pro jarní část ligy? Dnes máte šanci - v 19 hodin se můžete ptát představitelů SK Sigma Olomouc na cokoliv.

Stejně jako loni touto dobou totiž uspořádá primátor města Olomouce a předseda Dozorčí rady SK Sigma Olomouc Antonín Staněk besedu s fanoušky. Uskuteční se ve čtvrtek 14. prosince od 19 hodin v presscentru Androva stadionu, vstup vchodem číslo 2.
Kromě primátora Antoína Staňka budou k diskuzi s fanoušky připraveni ještě místopředseda představenstva SK Sigma Petr Konečný, členové představenstva Martin Major a Ladislav Minář a také trenér Václav Jílek.

Ilustrační foto: sigmafotbal.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 40mg <a href="https://lipiws.top/">oral lipitor 40mg</a> atorvastatin canada