O Sigmu má zájem podnikatel z Opavy. Může přinést potřebnou ekonomickou stabilitu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 5.4.2018

Bude mít v příští ligové sezóně olomoucká Sigma nového strategického partnera a spolumajitele? Stane se jím podnikatel z Opavy a někdejší talentovaný mládežnický fotbalista Lukáš Urbanec? Jednání probíhají, klub dnes zájem movitého Opavana o olomoucký fotbal potvrdil. 

"Na základě dotazů medií potvrzujeme, že došlo k jednání akcionářů SK Sigma Olomouc, a.s., tj. Statutárním městem Olomouc a SK OLOMOUC SIGMA MŽ, z.s. s panem Lukášem Urbancem, který během podzimní části sezóny projevil vážný zájem o akcionářský vstup do fotbalové společnosti. Jednání, které proběhlo na radnici za účasti primátora Statutárního města Olomouc a vedení fotbalového klubu, bylo velmi nadějné a zúčastněné strany vyjádřily vůli navázat na jeho pozitivní záměr již právními a jinými konkrétními kroky. Cílem je tato jednání dokončit s úspěšným výsledkem do konce jarní části sezóny s tím, aby v novém akcionářském složení mohla být zahájena příprava na nový soutěžní ročník." Tolik v prohlášení, které dnes zveřejnil SK Sigma Olomouc na svých stránkách. 

Podle dostupných informací by zájemce chtěl mít v klubu nadpoloviční podíl akcií. Jednat musí tedy s občanským sdružením i s městem Olomouc. Jeho majetkový vstup by se týkal pouze sportovního klubu, Andrův stadion totiž od klubu kupuje právě město. V minulosti přitom někteří uchazeči o podíl v Sigmě projevovali dost značný zájem právě o vlastnictví stadionu. 

Lukáš Urbanec je úspěšný podnikatel, ke sportu má velmi blízko. Je vlastníkem malého venkovského klubu a dlouho také velmi významně podporoval mládežnické týmy v SFC Opava. Na severu Moravy podporuje a organizuje handicapované sportovce. V mládí hrával i on sám fotbal. 

Ilustrační foto z podpisu smlouvy o prodeji Androva stadionu: sigmafotbal.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 20mg canada <a href="https://lipiws.top/">cost atorvastatin 20mg</a> atorvastatin 10mg cheap