Mezinárodní sportovní hry odstartovaly na stadionu TJ Lokomotiva

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 17.7.2018

Na stadionu TJ Lokomotiva Olomouc začíná již třetí ročník mezinárodních sportovních her seniorů. Hry byly slavnostně zahájeny v úterý 17. července v 9:30.

Sportovní hry jsou rozčleněny do tří dní. Už v pondělí do Olomouce dorazila družstva z jiných českých a moravských krajů, ale také ze sousedních států Polska, Maďarska a Slovenska. Sportovci si mohli už včera vyzkoušet některé z disciplín. V úterý se odehrají všechny sportovní disciplíny, na středu je naplánováno slavnostní vyhlášení vítězů. 

Soutěžit bude celkem 19 týmů a své zastoupení má nejen Olomoucký kraj, ale také statutární město Olomouc. „Věříme, že si i fanoušci z Olomouce najdou cestu na stadion a potleskem ocení snažení nejen olomouckých seniorských sportovců," zve veřejnost Yvona Kubjátová, vedoucí odboru sociálních služeb. Sportovce, kteří do Olomouce dorazili, čekají kromě soutěžních povinností také příjemnější okamžiky, například prohlídka města a jeho pamětihodností. 

Samotný start sportovních her zahájí primátor města Olomouce a ministr kultury Antonín Staněk společně s poslancem ČR a hejtmanem Olomouckého kraje Ladislavem Oklešťkem, kteří nad akcí převzali záštitu. Město Olomouc, Olomoucký kraj a Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR také finančně podporují konání sportovní akce, kterou připravila Rada seniorů ČR ve spolupráci s krajskou radou seniorů Olomouckého kraje, zastoupenou předsedkyní Milenou Hesovou.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 20mg over the counter <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg cost</a> lipitor over the counter