Dračí lodě míří do Olomouce! Originální plavidla budou závodit u kojeňáku

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 20.7.2018

Plná dračích lodí bude i letos řeka Morava v Olomouci. V sobotu 21. července se totiž koná již třetí ročník festivalu dračích lodí Olomoucký drak 2018. S ohledem na probíhající protipovodňová opatření v centru města se ovšem budou letošní závody půvabných štíhlých a rychlých lodí konat na jiném místě, a to u kojeneckého ústavu na Nových Sadech. Sportovní akce je spjata také s dětským dnem.

O pohár Olomouckého draka zabojují v sobotu týmy nejen z Olomouce, ale také z Přerova, Prostějova, Pardubic nebo hlavního města. Hlavní program dračích lodí začne v sobotu od 10 hodin jízdami firemních a následně FUN posádek na trati dlouhé 200 metrů. Zatím je potvrzena účast 14 posádek.

Zázemí a doprovodný program proběhne v blízkém okolí ulice U Dětského domova. Celý festival bude spojen nejen s osvěžením, soutěžemi a aktivitami, ale také dětským dnem. Na děti budou čekat bohaté možnosti doprovodného programu. Mezi připravenými aktivitami bude veslování, bumper balls, malování na obličej, aquazorbing, paddleboardy, nafukovací atrakce, letní verze biatlonu, laserové střelnice nebo jízdy zručnosti a elektro vozítek.

Rodiče budou moci dětem zakoupit hrací dračí kartu, která umožní vstup na 10 libovolných aktivit doprovodného programu nebo vstup na každou aktivitu zvlášť. Dračí karty ale budou slosovatelné a můžete vyhrát ceny za více než 5000 korun. Hlavní cenou bude mini notebook Asus EEE PC, dále puzzle nebo další krásné dětské ceny. Po celý den bude připraveno bohaté občerstvení, koktejlový bar nebo bar s kávou a kopce zmrzliny. Pro maminky budou připraveny zajímavé nabídky v podobě kosmetických stánků.

Mezi 14 a 15 hodinou se svezou přítomné děti a děti z dětského domova na dračích lodích. Vyhlášení výsledků a předání cen z dětského dne proběhne kolem 18 hodiny. Podrobnosti najdete na www.zaki-sport.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy cheap atorvastatin <a href="https://lipiws.top/">oral atorvastatin 10mg</a> buy atorvastatin 80mg without prescription