Posílená Sigma se dnes v prvním ligovém kole postaví ambiciozním Slávistům

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 22.7.2018

Po letní pauze nastoupí dnes lehce obměněná sestava Sigmy Olomouc do dalšího ligového ročníku, který s sebou navíc nese spoustu organizačních novinek. Sigmu čeká start velmi ostrý - ambiciózní pražská Slavia se silným kádrem. 

Olomoucká Sigma v přestupovém období přišla o jedinou oporu, a to obránce Uroše Radakoviče. Ten po třech sezónách, v nichž patřil k jistotám zadních řad, dal najevo touhu po změně. Ostatní stálice loňské úspěšné sezony v týmu zůstraly a navíc Sigma ulovila i posily. Nejzvučnější jméno z nich má ofenzivní křídelník Václav Pilař, který do Sigmy přichází z Plzně. Tentokrát nikoliv na hostování jako jeho někdejší kolega Jakub Řezíček, ale jako plnohodnotný člen klubu. Noví jsou i útočníci Martin Nešpor a Pavel Dvořák. Kádr posílil i brankář Aleš Mandous. 

Přípravná utkání ukázala, že by to letos Sigmě mohlo jít dobře. Podle trenéra Václava Jílka se i čerstvé posily zapojily do přípravy s plným nasazením. 

Olomoučtí nastoupí na Andrově stadionu proti sešívaným sokům z Prahy v 18 hodin. V každém případě budou v těžkém utkání potřebovat podporu domácího publika. Takže nezapomeňte, v 18 hodin začíná liga! 

Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 10mg usa <a href="https://lipiws.top/">buy generic lipitor 10mg</a> atorvastatin 20mg without prescription

Posílená Sigma se dnes v prvním ligovém kole postaví ambiciozním Slávistům | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.