Kazaši varují, že vedro jim nevadí a že při odvetě u nich bude vyprodáno

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 9.8.2018

Ve čtvrtek večer se na Andrově stadionu v Olomouci hraje utkání třetího předkola Evropské ligy. Domácí Sigma v něm hostí kazašský celek Kairat Almaty. Představitelé tohoto klubu, který mimochodem ve druhém předkole vyřadil ambiciózní nizozemský celek AZ Alkmaar, dnes v poledne navštívili olomouckou radnici.

„Přivítali jsme představitele klubu, ukázali jsme jim olomouckou radnici a porovnávali naše dvě města,“ uvedl první náměstek primátora Martin Major. Olomouc je ve srovnání s Almaty (dříve Alma-Ata) sice malým, ale velmi historickým městem. V Almaty žije kolem jednoho a půl milionu obyvatel. Na stadion tamního Kairatu se vejde přes 23 tisíc diváků (přesně 23 804). „Upozornili nás, že u nich bude příští týden vyprodáno, takže v odvetě čeká olomoucké fotbalisty určitě bouřlivá atmosféra,“ podotkl Martin Major. Kazašští hosté rovněž připustili, že jejich fotbalisté jsou na nynější pro nás extrémní teploty zvyklí, takže pro ně dnes zřejmě nebudou žádnou překážkou.  

„Mám radost ze vzestupu Sigmy, která si jako odměnu za poslední povedenou sezonu dnes zahraje předkolo Evropské ligy,“ dodal náměstek Martin Major s tím, že dnes i za týden bude samozřejmě olomouckým fotbalistům přát, aby uspěli, kazašského soupeře vyřadili a zápasů na evropské úrovni tak mohli sehrát ještě více.

Foto: MMOL/ Pavel Konečný a Wikipedia

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin 80mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg us</a> atorvastatin 40mg for sale