Poprvé na Horníkův Žižkov

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 25.6.2014

V prvním kole druhé fotbalové ligy jede Sigma na začátku srpna na horkou půdu Viktorky Žižkov. Tam se po letech v "ilegalitě" vrátil prosluilý Ivan Horník - uvidíme, jak se zapíše! Poprvé doma vystoupí tým kouče Leoše Kalvody v utkání proti Frýdku-Místku, a to druhou srpnovou sobotu. Následuje výjezd do Sokolova, doma Znojmo, Opava venku, doma Ústí, v 7. kole zápas v Třinci a potom Most doma. Další info včetně losu připravujeme.
V novém soutěžním ročníku bude Sigma hrávat domácí zápas v sobotu, s ohledem na nedělní termín hokejové extraligy. V letním čase budou utkání začínat pravděpodobně v 17.00, v zimní od 15 hodin.

Autor: 
(red)

Komentáře

cost lipitor 20mg <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 10mg for sale</a> buy atorvastatin 10mg