Sto let Sigmy oslaví Koller, Poborský, Lauda, Drulák, Kučerňák i Uličný s Brücknerem!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 4.9.2019

Fotbalová událost roku se nezadržitelně blíží! Sigma Olomouc slaví sto let od založení klubu. Zápas století, ve kterém se proti sobě postaví legendy SK Sigma Olomouc pod vedením Petra Uličného a reprezentační výběr Karla Brücknera, se odehraje již tuto neděli 8. září od 14:00 na Andrově stadionu!

Svátek fotbalu, který bude tento víkend hostit naše krásné město, přivítá řadu velkých fotbalových hvězd. Na trenérských lavičkách se znovu na Andrově stadionu představí legendy olomouckého fotbalu Petr „John“ Uličný a Karel Brückner! Kteří hráči potvrdili účast?

Tým Legend Sigmy

Martin Vaniak, Luboš Přibyl, Jiří Vít, Zdeněk Zlámal, Tomáš Lovásik, Tomáš Janotka, Michal Kovář, Oldřich Machala, Martin Kotůlek, Martin Hudec, Aleš Škerle, Roman Hubník, Michal Hubník, Tomáš Randa, Karel Rada, Ladislav Onofrej, Patrik Siegl, Jan Maroši, Josef Mucha, Radoslav Látal, Michal Ordoš, Stanislav Vlček, Radek Drulák, Jiří Balcárek, Roman Sedláček, Lubomír Reiter, Radek Onderka, Vladislav Lauda, Miroslav Baranek, Darko Šuškavčevič, Robert Caha, Daniel Rossi, Melinho, Jiří Navrátil, Radek Šindelář, Petr Mrázek, Ladislav Kučerňák, Leoš Kalvoda, Alexander Bokij, Stanislav Skříček, Jiří Malík, David Kobylík, Milan Kerbr.

Tým České reprezentace

Jan Koller, David Rozehnal, Tomáš Ujfaluši, Tomáš Hübschman, Marek Heinz, Martin Jiránek, Zdeněk Grygera, Štěpán Vachoušek, René Bolf, Vladimír Šmicer, Jaromír Blažek, Vratislav Lokvenc, Karel Poborský, Roman Týce, Pavel Mareš, Marek Jankulovski, Radoslav Kováč, Jan Polák.

Mezi pozvanými jsou také Pavel Nedvěd, Tomáš Rosický a Milan Baroš. U těchto velikánů českého fotbalu je však start v nedělním duelu nejistý kvůli rodinným nebo pracovním povinnostem. Už teď také víme, že na utkání bohužel nedorazí Pavel Hapal, Radim Kučera, Petr Čech, Antonín Kinský a Jaroslav Plašil. I tak si jistě s vámi fanoušky užijeme nezapomenutelné fotbalové odpoledne!

Doprovodný program ve fanzóně

Mimo samotné utkání bude pro malé i velké fotbalové nadšence připravena řada atrakcí, které budou umístěny v areálu „u bývalého letadla“. Těšit se můžete například na:

  • fotbalovou střelnici od FORTUNA:LIGY
  • tři nafukovací atrakce od společnosti E.ON
  • kruhové hřiště pro hru „jeden na jednoho“ od společnosti FOUL
  • teqball (speciální stůl ve stylu pingpong upravený na hru s fotbalovým míčem)
  • malování na obličej
  • nafukovací sigmácké balonky.

V rámci fanzóny na vás budou čekat i stánky s občerstvením, které budou součástí festivalu Street Food Day. Tam bude možné ochutnat hamburgery, burrita a sendviče a čepované pivo, míchané nápoje či nealko limonády od Cuban Osa Baru. Fanzóna bude v provozu od 9:30 do 13:00 tak, abyste se včas dostali na stadion a vyhnuli se frontám u vstupu.

Vstupenky

Vstupenky na Zápas století jsou stále ještě k dostání, a to za 250 Kč nebo 300 Kč. Můžete je zakoupit každý všední den od 10:00 do 17:00 v klubovém Fanshopu nebo v síti Ticketportal. Aktuální stav prodaných vstupenek je 9 191 a stále mizí! Proto neváhejte a zajistěte si tu svou co nejdříve!

Zdroj: SK Sigma Olomouc

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor pills <a href="https://lipiws.top/">purchase lipitor without prescription</a> lipitor 40mg pill