Hanáckou laťku dnes ozdobí i nejlepší současný výškař Martin Heindl

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 19.9.2019

Hanácká laťka obsadila Horní náměstí. Ve čtvrtek 19. září se v centru Olomouce uskutečňuje už 14. ročník této soutěže. Exhibice se zúčastní česká výškařská špička v čele s Martinem Heindlem. Tento výškař je mimo jiné držitelem zlaté medaile z halového mistrovství ČR 2017 v Praze a jeho osobní rekord je 226 cm.

Olomouckou atletiku budou zastupovat Martin Odstrčil, Jonáš Pospíšil, David Šutera a Ondřej Tesař. Pro diváky jsou připraveny soutěže o ceny a také jedno velké překvapení. Dopoledne mohou diváci přijít podpořit žáky, ve 13:00 pak odstartuje soutěž juniorů a dorostenců. Zde se opět představí i Olomoučan Lukáš Klimek, který tradičně skáče v číšnickém obleku... Hlavní závod je pak na programu od 15:30.

Chybět nebude ani autogramiáda po skončení závodů.

Časový harmonogram:
10:00 Malá laťka žactva
13:00 Muži "B", junioři, dorostenci
15:00 Příjezd hvězd
15:30 Muži "A"
17:00 Autogramiáda

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 40mg oral <a href="https://lipiws.top/">buy generic lipitor 40mg</a> buy lipitor 20mg pill