Sigma pokračuje v přípravě, řeší se i kádr

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 29.6.2014

Přípravné utkání dvou nováčků druhé ligy dopadlo jednoznačně pro Sigmu. Tým, který do druhé liogy přišel z horního patra, přehrál na hřišti ve Slatinících dalšího nováčka, který naopak přišel z patra nižšího, rozdílem třídy. Přinejmenším stejně důležité jako přípravné utkání jsou ale i jednání o definitivní podobě kádru pro příští sezonu. 

Výsledkem 5:0 pro Sigmu skončilo sobotní měření sil s týmem SFC Opava. Skórovali Adam Varadi (dvakrát), testovaný Denis Cana (z penalty), Jakub Rolinc a konečně také Michal Ordoš. Slezský klub, s nímž se Sigma bude v následující druholigové sezóně potkávat, přišel z ligy třetí, a na hřišti byl tento fakt přeci jen znát, po většinu času útočila Sigma a soupeř mnoho vážných šancí neměl. Spokojen byl tentokrát i trenér Leoš Kalvoda, který prozradil i pár novinek z dění v týmu. Se Sigmou dál zkoušet nebude Mitrovič, naopak Denis Cana, který je u nás na testech, s Hanáky pokračuje dál v přípravě.

Pokud jde o změny v kádru, jisté jsou zatím odchody Martina Pospíšila do Peltova Jablonce a Vlastimila Vidličky na roční hostování do Jihlavy. Nyní se objevila také zpráva o tom, že polský tým Korona Kielce zkouší našeho gólmana Zdeňka Zlámala. Ten údajně sice ještě vyjednává se Sigmou o nové smloouvě, zatím ale nebyl spokojen s nabídnutými podmínkami. Proti Opavě si každopádně zachytali Blaha a Reichl. 

Foto: sigmafotbal.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

buy lipitor paypal <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 40mg online</a> cost lipitor 80mg