Sigma na druhou ligu zlevnila vstupenky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 30.6.2014

Jednou ze starostí fandů olomouckého fotbalu bylo i to, za kolik budou chodit na Sigmu po pádu do druhé ligy. Klub už zveřejnil ceny jednorázových vstupenek i permanentek - jak se očekávalo, jsou nižší. 

Vstupenky na jednotlivá utkání budou stát 80 (kryté sezení) a 60 (nekryté sezení) korun. Permanentní vstupenky budou v prodeji za 800 (kryté sezení) a 600 (nekryté sezení) korun, fans nad 65 let a studenti mají na permici slevu 100 korun. Junior permice (pro mládež do 15 let) nebude od nové sezony zcela zdarma jako dosud, budeme ji prodávat za 100 korun.

Přesný termín zahájení předprodeje permanentek ještě nebyl upřesněn. „Rádi bychom samozřejmě zahájili předprodej co nejdříve, ale nezáleží to jen na našem přání. Důvody jsou v zásadě dva. Jednak budeme přecházet na nový systém, permanentka už nebude ve formě knížečky jako dosud, ale bude to karta s QR kódem, takže musíme čekat na vyřešení drobných problémů ze strany dodavatele, a pak, což je neméně důležité, ještě stále probíhají jednání se stávajícími a novými hlavními partnery, jejichž loga budou na permanentkách,“ řekl David Holly, marketingový manažer SK Sigma s tím, že předprodej začne v dohledné době. Nejzazší termín je dle něj 11. červenec.

Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin 40mg online cheap <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg price</a> cost atorvastatin