Sigma porazila Ukrajince, kádr stále není jistý

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 5.7.2014

Na devětadevadesát procent defitivní je už prý nynější kádr Sigmy. S touto sestavou by tedy měla v následujícím ročníku Sigma bojovat o rychlý návrat do první ligy. Poté, co se z hostování ve Slovácku vrátil i Jakub Petr, pustila jej Sigma pro změnu hostovat do Slávie. Naopak v Olomouci s definitivní platností zůstává Denis Cana, černohorský záložník, působící dosud tři sezony ve Varnsdorfu. Jasno zatím stále není v případě Zdeňka Zlámala - oblíbený gólman prý nebyl spokojen s nabídnutou smlouvou, která odpovídá působení klubu v druhé lize, a tak zatím zkouší najít někde výhodnější podmínky. Rozhodnuto by snad mělo být příští týden. 

Sigma mezitím odehrála na rakouské půdě další dvě utkání. První porážku v rámci přípravných zápasů jí uštědřil druholigový rakouský SV Horn, který vyhrál penaltou 1:0. Výkonem v utkání ale Sigma nijak nezklamala. Ligový ukrajinský tým Metalurg Doněck pak Hanáci porazili s přehledem 2:0. Olomoučany před startem ostrých utkání prověří ještě další přípravné zápasy. Ve středu hrají ve Slatinicicích od 17 hodin proti Fastavu Zlín. V sobotu 12. července odehraje další dvě utkání rovněž na hřoišti ve Slatinicích, nejprve od 10 hodin proti Skalici, potom od 12 hodin proti výběru mezinárodní fotbalové akademie IFA, tvořenému převážně mladými zahraničními hráči. Další sobotu, 19. července, bude hrát SK Sigma Olomouc v generálce na novou sezonu proti Slavii Praha. Zápas začne v 17 hodin.

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

lipitor 80mg ca <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 20mg for sale</a> order lipitor 20mg