O víkendu můžete běhat! Pořadatelé Run Tour vymysleli charitativní běh

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 17.4.2020

Pořadatelé běžeckého seriálu Run Tour, kteří stojí i za oblíbenými vytrvalosrtními závody v olomouckých Smetanových sadech, připravili po města, která obvykle hostí jednotlivé maratony, virtuální charitativní závody. V rámci prvního dílu se vybralo téměř čtvrt milionu korun a částka byla rozdělena mezi České Budějovice, Ústí nad Labem, Brno a Ostravu. Nyní je na řadě i Olomouc!

V termínu od 18. do 19. dubna proběhne druhý podnik na podporu Olomouce, Karlových Varů, Prahy a Pardubic. Registrace závodníků je možná na internetových stránkách www.run-tour.cz, startovné je 100 korun. Celý výtěžek z běhu poputuje na vybrané projekty na pomoc proti COVID-19. V Olomouci získané prostředky dostane Fond pomoci olomouckým dětem.

Zapojit se do běhu je velmi snadné a i když se tentokrát nebojuje u stupně vítězů, poběžíte při něm doopravdy a ne jen virtuálně. 

Propozice virtuálního charitativního běhu

Kdy:
18. - 19.4.2020

Kde:
Kdekoliv po celé ČR. Ať už poběžíte venku nebo doma. Rádi bychom vás ale poprosili o respektování nařízení vlády ČR a běhejte ve skupince maximálně dvou lidí. Zdraví je na prvním místě!

Distance:
symbolický 1 kilometr (kdo chce, může i víc)

Startovné:
100 Kč + možnost dobrovolného příspěvku

Startovní balíček:

  • virtuální startovní číslo se svým jménem
  • certifikát jako poděkování za účast a pomoc
  • fotorámeček na Facebook
  • lísteček do tomboly o skvělé ceny!
  • slevy a vouchery od našich partnerů:
  • 20% sleva na nezlevněné běžecké zboží od SALMING – https://salmingstore.cz/
  • 20 % sleva na nákup od ISOSTAR - https://www.isostar.cz/
  • 100 Kč sleva při nákupu nad 500 Kč od LAWI (pro prvních sto nakupujících) - https://www.shop.lawi.cz/
  • 10% na celý sortiment od KETODIET - https://www.ketodiet.cz/

Po skončení závodu vám rozešleme pozávodní e-mail s certifikátem, poděkováním a tlačítkem, kam přidáte svůj čas a fotografie z běhu. Ani tentokrát tak nebude chybět výsledková listina!

Registrovat se můžete až do 19.4. do 20:00.

VÍCE INFORMACÍ O VIRTUÁLNÍM BĚHU A MOŽNOST REGISTRACE NALEZNETE ZDE: www.run-tour.cz/virtualni-beh

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin 40mg online cheap <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin cheap</a> order lipitor 10mg without prescription