Sigma dává novou šanci Davidu Bystroňovi

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 15.7.2014

Hrával za plzeňskou Viktorku, pak se ale docela vytratil z povědomí. V pondělí začal trénovat se Sigmou jednatřicetiletý obránce David Bystroň (* 18.11.1982). Se jménem zkušeného fotbalisty, dlouholetého hráče Baníku a následně týmů Levski Sofia a Viktorie Plzeň, se pojí kaňka v podobě pozitivního dopingového testu. V Sigmě tak dostává po třech letech absence šanci na návrat do profesionálního fotbalu.

Po odhalení metamfetaminu v krvi po zápase Viktorky v bulharském Borisovu v roce 2011 Bystroň nesměl hrát, a když pak v roce 2013 dpostal od UEFA výjimku, zranil se v přípravě, takže z návratu na trávník nic nebylo. Nyní se Sigma dohodla s Plzní a David Bystroň tak přichází na Moravu. Smlouva bude na dva roky s opcí. Dle slov manažera Sigmy Ladislava Mináře nepočítá klub s tím, že by Bystroň po tak dlouhé soutěžní absenci naskočil okamžitě do mistrovských utkání, jde spíše o to mít už nyní v kádru pro budoucnost kvalitního zušeného zadáka. Doufejme, že se tento tah ukáže jako prozíravý a dobrý, a Davidovi přejme, aby v Olomouci chytil druhou šanci. 

Foto: sigmafotbal.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin uk <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 10mg generic</a> buy lipitor online