Do Sigmy se vrací velká hvězda z lepších časů - David Rozehnal

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 15.6.2020

Zní to skvěle. Do Sigmy se vrací David Rozehnal. Hvězda z lepších časů hanáckého klubu ovšem nepřichází do kabiny, ale do výboru spolku, který vlastní většinový balík akcií fotbalového klubu.

Výbor spolku SK OLOMOUC SIGMA MŽ, z.s. doznal po svém posledním jednání několika změn. Na základě odstoupení dvou členů výbor v souladu se stanovami kooptoval dva nové členy – Davida Rozehnala a Ladislava Mináře. Bývalý skvělý fotbalista a sportovní ředitel nahradili odstupující dlouholeté členy výboru Jana Chladila a Ing. Borise Němečka.

„S nabídkou členství ve výboru spolku mě oslovil místopředseda Jakub Beneš. Rád jsem tuto nabídku přijal. V následujících měsících chci poznat chod a dění v klubu a přispívat svými názory,“ řekl pro klubový web bývalý fotbalový mnohonásobný reprezentant, zkušený legionář a obránce Sigmy David Rozehnal.

Zapsaný spolek SK Olomouc Sigma MŽ, v jehož čele stojí předseda výboru Jaromír Gajda, je v současnosti držitelem 80 procent akcií fotbalové Sigmy. 

Zdroj: sigmafotbal.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy atorvastatin 20mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">lipitor over the counter</a> purchase lipitor online cheap