Vedení Sigmy se mění. Jaromír Gajda opouští funkci předsedy spolku

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 23.6.2020

Dlouhá léta bylo jeho jméno synonymem pro vedení Sigmy Olomouc. Jaromír Gajda právě teď opustil pozici předsedy SK OLOMOUC SIGMA MŽ, z. s. a nahradil jej Jakub Beneš. „Na únorové členské schůzi jsem veřejně oznámil, že na nadcházející valné hromadě odstoupím z pozice předsedy spolku. Svůj slib jsem splnil. Jsem přesvědčený o tom, že můj nástupce je na novou výzvu dobře připraven,“ řekl pro klubový web odstupující předseda Jaromír Gajda.

Jaromír Gajda působí jako funkcionář v olomouckém klubu téměř 45 let. Předsedou oddílu se stal už v roce 1981. Před rokem a půl zanechal řízení akciové společnosti, kterým byl v té době také pověřen, aby se plně soustředil na vedení spolku. „Došel jsem k závěru, že záběr těchto dvou funkcí byl pro mě příliš široký, a proto jsem se začal soustředit pouze na práci pro spolek. Ta spočívala především v zajišťování investic do infrastruktury, jako byla například výstavba umělé trávy v tréninkovém centru v Řepčíně,“ vysvětlil. „Už v tu dobu mě doplňovali v řízení spolku mí místopředsedové Jakub Beneš a Milan Zapletal. Jakub Beneš se staral o mládež a Milan Zapletal o technicko-provozní oblast,“ dodal.

Odstupující předseda se také ohlédl za budováním areálu Androva stadionu, který je považován za jeden z nejhezčích v České republice. „Měli jsme štěstí, že jsme vychovali hráče jako Hapal nebo Látal a k tomu měli vynikajícího trenéra Brücknera. Hráli jsme velké zápasy v evropských pohárech a během nich jsme pochopili, že bez budování zázemí se neposuneme jako klub dál. Vydělané peníze z těchto zápasů a následných prodejů hráčů do zahraničí jsme investovali do rozvoje zázemí,“ zavzpomínal na období, které lze považovat za počátek postupné revitalizace Androva stadionu. „Tato politika budování technického zázemí pokračuje dnes na stadionu pro mládež v Řepčíně,“ dodal.

V návaznosti na volbu nového předsedy doznaly personálních změn i posty místopředsedů. Prvním místopředsedou spolku se stal Milan Zapletal, dalšími místopředsedy jsou David Rozehnal a Jiří Ficner. Jaromír Gajda zůstává členem výboru spolku.

Zdroj: sigmafotbal.cz

Foto: sigmafotbal.cz

Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin sale <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 40mg for sale</a> buy atorvastatin 20mg sale