Olomoucký 1/2Maraton dostal konečně pevný termín! Poběží se 11. října

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 1.7.2020

Logistiky náročné období mají za sebou organizátoři atletického seriálu RunCzech, pořadatelé řady závodů, včetně Olomouckého 1/2Maratonu. Po řadě jednání byl odložen letošní Pražský maraton i půlmaratón. Závod v Olomouci ale proběhne, atleti se na start postaví 11. října. Ještě nedávno se přitom hovořilo o začátku listopadu. 

„Letošní rok je opravdu plný změn a nejistoty. U olomouckého závodu jsme nejprve jednali o náhradním termínu v srpnu, potom v listopadu, nakonec se nám po zrušení pražských akcí uvolnilo několik termínů v září a říjnu. Po bleskové komunikaci s vedením města Olomouc se dohodl říjnový termín. Akce proběhne včetně rodinného běhu,“ uvedl zástupce pořádajícího RunCzech týmu Tomáš Coufal.

Organizátoři se v průběhu roku přizpůsobovali novým podmínkám, přepracovávali plány jednotlivých akcí a po zrušení pražských podniků rychle upravili termíny běhů v dalších městech, což je týká také Olomouce.

"Nadále pracujeme na přípravách závodů Mattoni 1/2Maratonu v Karlových Varech, Českých Budějovicích, Olomouci, Ústí nad Labem a Nature Run v Liberci v jejich podzimních termínech v souladu s platnými omezeními. Těším se až se potkáme na startu i v cíli,“ potvrdil Carlo Capalbo, předseda organizačního výboru RunCzech. „Věřím, že si i díky zmíněným akcím si všichni vyznavači zdravého pohybu užijí krásné aktivní léto. Pro další přípravy na závody nás inspirují Zátopkova slova: „když nemůžeš, tak přidej.“ Těším se na brzké setkání,“ zdraví běžce v celé České republice Capalbo.

Více na webuhttps://www.runczech.com

Zdroj: olomouc.eu

Autor: 
(rej)

Komentáře

purchase lipitor generic <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin price</a> lipitor 80mg cheap