Máte rádi koloběžky? Přijďte závodit!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 22.7.2014

Na koloběžkách a šlapacích autech to mohou pořádně rozjet všichni účastníci další akce dopravního Centra Semafor. Zábavné odpoledne se soutěžemi odstartuje tentokrát v pátek 25. července 2014 od 15 do 18 hodin na dopravním hřišti u bazénu.

Tři hodiny skvělé zábavy a soutěžního adrenalinu čeká na zájemce v rámci akce GENERALI F1 CUP a KOSTKA KOLOBKA CUP. Soutěží chtiví nadšenci se mohou těšit na závod jednotlivců na koloběžkách nebo šlapacích autech. Pro vítěze připravili pracovníci Centra Semafor atraktivní ceny i dárky.

Ostatní mohou vyzkoušet cyklokrosovou trať v terénu s brankami, dozvědět se více o kondičních jízdách na stále více populárních koloběžkách nebo se pokochat pohledem na vystoupení členů Freestyle skating klubu. Pro všechny návštěvníky je připraveno bohaté občerstvení. Ti nejmenší se mohou zabavit na obří skluzavce, skákacím hradu nebo si užít malování na obličej.

Cílem soutěží dopravního Centra Semafor, které spadá pod odbor agendy řidičů a motorových vozidel magistrátu, je podpořit dopravní výchovu a pohybové aktivity dětí, mládeže i nejširší veřejnosti z Olomouce a okolí.

Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">purchase atorvastatin generic</a> buy lipitor 10mg