Olomouc zažije zápas české reprezentace se Skotskem. Už v září!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 22.7.2020

Fotbal mezinárodní úrovně se po krátké době opět předvede v Olomouci. Andrův stadion bude v září hostit utkání ligy národů UEFA, v němž se proti české reprezentaci postaví výběr Skotska. Předtím si Češi zahrají v Bratislavě proti reprezentačnímu výběru Slovenska. 

Zápas se odehraje v pondělí 7. září od 20:45. „V Olomouci to dobře známe a třeba loni, když jsme tam hráli proti Černé Hoře, měla reprezentace veškerý servis podpořený důležitou výhrou tři nula. Navíc se nám to hodí kvůli cestování z Bratislavy, které tak bude jednodušší. Věřím, že výsledkově uspějeme v Olomouci i tentokrát,“ uvedl pro web repre.fotbal.cz/ manažer národního týmu Libor Sionko. Zatím ale není jasné, zda se bude hrát před publikem nebo bez diváků - o tom rozhodne UEFA. 

Andrův stadion má s mezinárodními zápasy dost zkušeností. Od roku 1998 hostil už jedenáct utkání fotbalové "dospělé" reprezentace, v roce 2015 byl dějištěm jedné skupiny plus semifinále Mistrovství Evropy do 21 let a zažil samozřejmě i mezinárodní boje Sigmy, naposledy se Sevillou FC před necelými dvěma lety. Evropská utkání zde hrával i Zlín. 

Autor: 
(rej)

Komentáře

order atorvastatin 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin for sale</a> order lipitor 40mg sale