Sigma má nového chorvatského útočníka. Představí se už zítra proti Brnu?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 4.8.2020

Čtyřiadvacetiletý chorvatský útočník Dominik Radič je novou posilou Sigmy Olomouc. S klubem podepsal smlouvu na dva roky. Nosit bude dres s číslem 17.

V německém Hannoveru narozený Chorvat Dominik Radič působil nejprve v chorvatské lize v týmech Slaven Belupo a Inter Zaprešič, od léta 2017 působil ve slovinské nejvyšší soutěživ klubu NK Rudar Velenje. Odehrál za něj 93 ligových utkání, ve kterých vstřelil 21 branek. Jeho původní tým ovšem po poslední sezóně sestupuje z první ligy.

„Dominika jsme sledovali dlouho dobu. Věřím, že je to typ útočníka, kterého hledáme. Umí dát góly a obejít hráče jeden na jednoho. Je to zajímavý hráč,“ řekl pro klubový web trenér Radoslav Látal.

„Jsem šťastný, že jsem přestoupil do takového klubu, jako je Sigma. O Sigmě vím, že je to tradiční klub a to se mi líbí. Sleduji většinu evropských soutěží. Českou ligu samozřejmě také, znám ji i z vyprávění od svých bývalých spoluhráčů, kteří šli hrát do České republiky,“ řekl chorvatský útočník, který si dnes poprvé zatrénoval s novými spoluhráči. „Trénink byl náročný. Počasí nebylo moc dobré, hodně nám pršelo. Kluci jsou fajn, ihned jsem viděl, že jsou to kvalitní hráči. Těším se, až si s nimi zahraji v zápase,“ podotkl.

Podle webu transfermarkt.com má nový olomoucký útočník na fotbalovém trhu aktuální hodnotu 500 tisíc euro. 

Nového střelce Sigmy si fanoušci budou moci poprvé prohlédnout v akci už ve středu od 10 hodin při přátelském utkání Sigmy proti Zbrojovce Brno. Pro fanoušky bude otevřena hlavní tribuna. Klub prosí fanoušky, aby využili vstup č. 3 vedle restaurace Gól. Vstup na utkání je zdarma.

Dominik Radić (1996)

Post: útočník

Věk: 24

Výška: 188 cm

Preferovaná noha: pravá

Hráčská kariéra:

Inter Zaprešič (2013 – 2016)

Slaven Belupo (2016 – 2017)

NK Rudar Valenje (2017 – 2020)

SK Sigma Olomouc (2020 - ?)

Zdroj: sigmafotbal.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 20mg online <a href="https://lipiws.top/">brand lipitor 10mg</a> order atorvastatin 10mg generic