Do Evropy přes Slavičín?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 26.7.2014

Poprvé od nešťastného utkání v Liberci, kde prozatím skončila elitní epocha dějin Sigmy Olomouc, zahrají dnes Olomoučané ostrý zápas. Jedou k němu do Slavičína, kde se utkají s tamním FC TVD v 1. kole Poháru České Pošty. Cíl mají svěřenci trenéra Leoš Kalvody jasný, postoupit.

Může Sigma v této sezóně nakouknout do pohárové Evropy? Zní to po nedávném šokujícím sestupu poněkud nadsazeně, ale proč si klást malé cíle? Přes domácí pohár to teoreticky možné je. Pošle tedy kouč Kalvoda ve Slavičíně na hřiště nejsilnější sestavu? „Nejsilnější sestava … Samozřejmě ta optimální ano, neříkám, že je to nejsilnější. Ale v poháru chceme postoupit, je šance se někam dostat. Určitě budeme hrát tak, abychom postoupili,“ řekl Kalvoda. „V poháru chceme samozřejmě dojít co nejdál, před dvěma lety Sigma touto cestou vyhrála první trofeje v historii klubu. Ale také si pamatuju, že Sigma z poháru vypadla mnohokrát s papírově slabšími soupeři,“ podotkl Kalvoda. „Domácí pohár je pro nás jedinou cestou do Evropy, pokusíme se pro to udělat všechno. Ale prvořadý je pro nás samosebou návrat do první ligy,“ uvedl pro klubový web Sigmy Kalvoda.

Sigma do Slavičína nepojede v kompletním složení, vzhledem ke zdravotnímu stavu jsou mimo hru Tomáš Janotka, Šimon Falta a Tomáš Chorý, také dlouhodobí marodi Radim Nepožitek a Zdeněk Zlámal, připraven do hry ještě není David Bystroň.

Utkání se hraje v sobotu od 17 hodin, vstupné je 40 korun.

Autor: 
(mb)

Komentáře

atorvastatin 10mg us <a href="https://lipiws.top/">cost atorvastatin</a> buy atorvastatin 80mg generic