Olomoučané znovu bojují s koulemi na písku

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 27.7.2014

A opět budou Olomoučané mířit na košonek. Že nevíte, co to košonek je? Že neznáte pétanque? Už vloni jste si mohli přímo na Horním náměstí ověřit, nakolik je vám tato tradiční francouzská hra blízká. Pokud jste to vloni nestihli, máte šanci znovu. Agentura ChrisFromParis ve spolupráci s Modrou Pyramidou a statutárním městem Olomouc organizuje 2. ročník turnaje v pétanque. Akce pod záštitou náměstka primátora Jana Holpuch začíná dnes (27. července) a potrvá do 1. srpna na Horním náměstí.

„Sarkofágy, tedy hrací místa, budou postaveny ze dřeva a naplněny směsí písku a kamínků. Všechny hrací plochy budou postaveny tak, aby se písek nedostal na náměstí. Velikost bude 2,5 x 13m a výška 16cm,“ láká ke hře Christophe Delattre. Registrace účastníků bude probíhat v místě akce a to v dřevěných stáncích, kde bude možné se i občerstvit tradičními francouzskými specialitami.

Každý večer uspořádají organizátoři od 16:00 do 20:00 turnaj. Pro účast se stačí zapsat na registračním místě. Cena zápisného je 50 Kč za hráče. V závislosti na množství zapsaných hráčů bude turnaj uspořádán ve formě: 1 proti 1, 2 proti 2 (každý z hráčů bude mít 3 koule) nebo 3 proti 3 (každý z hráčů bude mít 2 koule). K dispozici hráčům a návštěvníkům je proškolený personál, který se bude starat o úpravu povrchu hracích ploch a bude nápomocen při vysvětlení pravidel.

Otvírací doba:

10:00 hod. – otevření – volná hra
16:00 hod. – začátek turnaje
20:00 hod. – uzavření hracích ploch

Ilustraní foto: MMOl

Autor: 
(mb)

Komentáře

buy atorvastatin for sale <a href="https://lipiws.top/">brand atorvastatin 10mg</a> cheap lipitor 40mg