Sigma rozjede ligu s Hubníkem, Poseidonem i přestěhovaným kotlem. Už v sobotu!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 21.8.2020

SK Sigma Olomouc stojí na prahu své 36. prvoligové sezóny. S čím do ní vstupuje a co jí čeká?

Liga bude tentokrát jiná. Hraje ji osmnáct místo obvyklých šestnácti celků a na konci ročníku budou sestupovat tři poslední celky! Kromě Pardubic, které si účast v první lize vybojovaly prvním místem v národní lize, postoupilo administrativním rozhodutím i Brno, a nikdo z dosavadních účastníků nesestoupil. Specifikem je rovněž to, že pokud se zase v budoucnu zhorší situace ohedně koronaviru a liga bude mít odehránu víc než polovinu kol, může být ukončena. Neznámých je tedy víc než dost a proto je pro každý tým žádoucí bodovat hned od začátku a nespoléhat na záchranu v poslední fázi ligy.

Olomoucká Sigma není v posledním období zrovna bohatým klubem, přesto se jí v přestupovém období povedl skvělý tah. Obranu týmu a věřme že i aftmosféru v kabině zkvalitní velmi zkušený Roman Hubník. Odchovanec, který po letech v zahraničí a v Plzni přichází zpět do svého klíčového týmu, byl zvolen kapitánem. "Přijde mi, jako bych tu byl už půl roku. Cítím se tady velmi dobře. Důležité je, aby mi vydrželo zdraví a abychom dobře zvládli rozjezd sezóny," řekl v nedávném rozhovoru Hubník. I fanoušci v to doufají. Přišel také chorvatský útočík Dominik Radič. O jeho kvalitách se bude Sigma teprve přesvědčovat. Jak uvedl trenér Radoslav Látal, v klubu, kde hrál Radič doposud, měl jiné úkoly, protože hra onoho týmu byla založena hlavně na defenzivě. V přípravě se už Radič představil, gól zatím nevstřelil. Do týmu přibyli také mladí talentovaní odchovanci Kryštof Daněk a Jáchym Šíp, z úspěšného hostování v Pardubicíc přišel zpět univerzální Pavel Zifčák.      

"Cítím, že kabina šlape. Je tam klid a pohoda. Musíme to ale podpořit výsledky. Když nebudou výsledky, tak pohoda nemůže být. Roman Hubník výborně zapadl. Vnímám, že kluci mají motivaci něco dokázat," uvedl v rozhovoru pro klubový web trenér Radoslav Látal. Fanoušci věří, že se to projeví dobrými výsledky A to rovnou hned v sobotu v utkání proti Liberci. Mimochodem, fanoušci, tedy kotel, se bude tentokrát ozývat odjinud. Po dohodě s klubem se kotel přesouvá na své dávné působiště, do sektoru T - U na kraji tribuny Karla Brücnera. Doufejme, že je odamtud bude více slyšet :-)  

A pozor - ještě dnes můžete zakoupit levnější vstupenky (150/100 Kč)  https://www.ticketportal.cz/event/SK_Sigma_Olomouc_FC_Slovan_Liberec?idp=-1459884. Teprve v den konání zápasu jsou za plnou cenu (200/150 Kč). I to je jedna z novinek, se kterou jde Sigma do dalšího ročníku nejvyšší fotbalové soutěže... A asi poslední novinkou je nový maskot - je to postava Poseidona, vládce moří, která odkazuje na trojzubec ze znaku Sigmy. 

Zápas se hraje v sobotu 22. srpna a začíná v 17 hodin. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

order atorvastatin generic <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg cost</a> order atorvastatin 80mg online