Všeci spolu! Kohouti mají do extraligové sezóny nové dresy i nový slogan

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 31.8.2020

Hanáci v pátek k večeru představili nové dresy pro sezonu 2020/2021! Na Horním náměstí se sešlo spousta příznivců hanáckého klubu, kteří mohli vidět křest dresu přímo naživo. Jiří Ondrušek společně s primátorem města Miroslavem Žbánkem pokřtili dres, který zdobí hlavně olomoucké logo.

„Je to nejhezčí dres za tu dobu, co jsem v Olomouci. Líbí se mi, že jde vidět krásně logo, což je hlavní symbol dresu. Také se mi líbí černé pruhy, je to velmi dobré oživení,“ pochvaluje si zkušený obránce Jiří Ondrušek.

A přesně tohle byl i záměr klubu. „Byl to náš hlavní cíl. Chtěli jsme, aby logo hrálo primární úlohu. Pak jsme tam chtěli dostat lehce černou barvu, aby to ladilo i k helmám, které máme černé. Myslím, že jsme si ty úkoly splnili,“ říká marketingový manažer klubu Simon Vejtasa.

Na Horní náměstí, kde probíhala také autogramiáda nebo akce 200 piv zdarma od Radegastu, přišel slušný počet příznivců. Z toho byl příjemně překvapený i Simon Vejtasa. „Jsem rád, že přišlo tolik lidí. Náměstí se hodně zaplnilo a je potěšující, že si fanoušci našli čas a snad si odpoledne užili. To mě těší nejvíc,“ dodává marketingový manažer klubu.

Nové dresy mají dvě varianty, červená by měla být na venkovní zápasy a bílá na domácí. „V extralize je dané, že třeba všichni mají světlou variantu domácího dresu. Mělo by to tak být i letos,“ vysvětluje Simon Vejtasa.

Teď samotní hráči věří, že pokřtěné dresy jim přinesou štěstí i do sezony, ve které budou mít jen nejvyšší cíle.

„Minimálně chceme udělat play-off. Časy, kdy jsme se dívali dozadu, jsou už snad pryč. Musíme být na sebe nároční a dívat se dopředu,“ nabádá Jiří Ondrušek, který je nadšený i z nového sloganu klubu #VšeciSpolu. „Je to krásné. Olomoucký tým je známý tím, že to je jedna rodina. Takže to krásně vystihuje,“ myslí si.

Foto a video: HC Olomouc/ Alena Zapletalová a MMOL/ Blanka Martinovská

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

cost atorvastatin 80mg <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 20mg pill</a> buy lipitor pill