Sigma spouští pohybovou školičku a připravuje nábor pro malé fotbalisty

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 1.9.2020

Se začátkem školního roku se opět rozebíhá Sigmácká pohybová školička. První lekce se odehraje ve čtvrtek 3. září v 16:30 na tréninkovém hřišti Androva stadionu. Tam také proběhne příští čtvrtek 10. září od 16:30 tradiční nábor. Nábor je určen pro děvčata i chlapce narozené mezi lety 2010–2016, kteří žijí fotbalem a rády by se staly součástí SK Sigma Olomouc! Příležitost zatrénovat si s mládežnickými týmy Sigmy mají také všichni hráči z regionu do 13 let.

Pohybová školička se zaměřuje na všestranný pohybový rozvoj a získání pozitivního vztahu dítěte ke sportu. „Pokud rodičům nevyhovuje termín náboru, nic se neděje. Svou ratolest můžou na lekci Sigmácké pohybové školičky přivést každé úterý a čtvrtek v 16:30. Budeme rádi, když si přijde zasportovat co nejvíce dětí,“ uvedl šéftrenér přípravek Michal Hrubý.

Do přípravek Sigmy mají otevřeny dveře také všichni fotbalisté z regionu do 13 let. „Můžou si s námi kdykoliv zatrénovat,“ řekl Hrubý. Pro další informace kontaktujte Michala Hrubého, šéftrenéra přípravek. Tel: 606 162 217, email: michal.hruby@sigmafotbal.cz.

Zdroj: sigmafotbal.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 10mg ca <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 40mg online cheap</a> atorvastatin 40mg ca