Večer může naskočit do utkání proti Skotům až pět borců z olomoucké Sigmy!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 7.9.2020

Zcela nevídaná situace nastala v posledních dnech v české fotbalové reprezentaci. V pátek fotbalisté vyhráli v utkání Ligy národů nad Slovenskem. Ten stejný tým měl dnes nastoupit v Olomouci proti Skotsku. Jenže v realizačním týmu se objevil koronavirus a výprava musela být rozpuštěna. Představitelé FAČR a UEFA po jednáních rozhodli, že se pondělní utkání proti Skotsku se nakonec odehraje, ovšem se zcela novým týmem.

Reprezentace narychlo sestavila provizorní realizační tým v čele s trenérem reprezentační U18 Davidem Holoubkem, který ve spolupráci s trenérem A-týmu v izolaci Jaroslavem Šilhavým sestavil nový tým České republiky. Je v něm i pětice hráčů Sigmy Olomouc Roman Hubník, Václav Jemelka, Aleš Mandous, Radim Breite a Jáchym Šíp.  

Všichni oslovení hráči projevili velký zájem za reprezentaci nastoupit. Ještě před tím museli hráči a realizační tým podstoupit testy na Covid-19. „Výsledky testů u všech hráčů i členů realizačního týmu jsou negativní. Nový tým české fotbalové reprezentace je tedy připraven v pondělí definitivně nastoupit proti Skotsku,“ hlásil na svém twitterovém účtu tiskový mluvčí FAČR Michal Jurman. Roman Hubník, Václav Jemelka, Aleš Mandous, Radim Breite a Jáchym Šíp se tak můžou těšit na zápas národního týmu navíc v olomouckém domácím prostředí. Otázkou je, zda nastoupí, nebo budou na lavičce náhradníků. My jim samozřejmě přejeme, aby se skutečně do utkání zapojili. 

„Ještě včera by mě nenapadlo, že budu na srazu reprezentace. Beru to jako příjemné překvapení. Rád jsem této nabídky využil. Chci pomoci v těžké chvíli. Zítra si nepůjdeme jenom zahrát. Věřím, že jsme i v této situaci schopní odehrát dobré utkání,“ řekl obránce Roman Hubník. Ten za reprezentační A tým už mnohokrát hrál, zatímco pro další čtyři Sigmáky by to dnes byla velká premiéra. 

Zápas začne výkopem ve 20:45 na Andrově stadionu. Utkání se bude konat bez přítomnosti fanoušků.

Zdroj: sigmafotbal.cz

Foto: sigmafotbal.cz / Jan Tauber

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy lipitor 40mg sale <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor cheap</a> order lipitor