Slibovali bojovnost. Přesto prohráli

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 4.8.2014

Po neslaném nemastném výkonu si Sigma v prvním kole Národní fotbalové ligy nepřipsala ani bod. Z půdy druhdy rovněž ligové Viktorky Žižkov si odvezli Hanáci prohru1:2. Podle mínění odborníků přesně naplnili to, co se obecně čekalo a přitom se podle všech slibů a prohlášení nemělo stát - zatímco se druhá liga odehrává ponejvíce v rovině bojovnosti, olomoučtí hráči, snící zřejmě nadále svůj prvoligový sen, hráli především na techniku a finesy, což ovšem Viktoriány nikterak nerozhodilo. Je pravda, že Olomoučané vyslali na žižkovského brankáře více střel, většina ale nemířila ani mezi tři tyče. Snaha o stoprocentní bojovnost v poání několika hráčů Sigmy byla málo. Na vedení v druhé lize taková představení určitě stačit nebudou. 

Za Viktorii skóroval v nastaveném čase první půle nejprve Podrazký, maličkou chvíli po přestávce přidal druhý gól Žižkova Šťastný. Za Sigmu snižoval po individuální akci Michal Ordoš, žádná z dalších šancí se už ale neuchytila, ačkoliv Sigma jich pár k dispozici měla. Remízu mohli zařídit třeba Varadi, Hála, Ordoš či v poslední minutě v tutové šanci Zahradníček. 

"Jsem zklamaný, přímo nasraný. Potvrdilo se to, proč Sigma spadla. Protože takovým výkonem, jenom si zahrát fotbal, to nejde! Chystali jsme se celou přípravu na to, že druhá liga bude o bojovnosti, důrazu a ne jenom o tom, že si tam dvakrát nahrajeme. A bohužel, my jsme byli jaksi nesoustředění, lehkovážní,“ řekl pro web Sigmy trenér Leoš Kalvoda. Není se mu co divit. Takhle to asi zpátky nahoru nepůjde. 

Autor: 
(rb)

Komentáře

atorvastatin for sale <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg us</a> buy atorvastatin 80mg online cheap